Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

VACUSTYLER® BODY REJUVENATOR

VACUSTYLER® BODY REJUVENATOR

Ime aparata je sestavljeno iz dveh besed, `vacuum` in `bodystyling`, torej VACUSTYLER® oblikuje telo oz. postavo. Princip delovanja aparata je intermitentna vakuumska terapija (IVT), kjer se izmenjujeta negativni in atmosferski tlak.

Koncept delovanja izhaja iz vesoljske medicine. V 60-ih letih so Nasini strokovnjaki za astronavte v vesolju razvili metodo LBNPD (Lower Body Negative Pressure Device). S pomočjo negativnega tlaka so v vesolju, kjer sila gravitacije ne deluje, ohranili ustrezno količino arterijske krvi v spodnjih ekstremitetah. Tako astronavti niso imeli ortostatičnih težav. Leta 1999 so na Inštitutu za vesoljsko medicino v Nemški vesoljski agenciji (Deutsche Zentrum für Luft- und Raumfahrt) v sodelovanju s podjetjem WEYERGANS HIGH CARE AG razvili intermitentno različico metode LBNPD.
Na voljo je 8 programov za odstranjevanje celulita, limfno drenažo, napenjanje kože, oblikovanje telesa, aktivacijo metabolizma, krvožilni trening. Ker pospešimo krvni obtok, povečamo dotok oksigenirane krvi. Na ta način se pospeši izgorevanje maščobnih celic, celulit se zmanjša. Poveča se sinteza kolagena in elastina, vezivno tkivo se okrepi. Istočasno z limfno drenažo očistimo tkivo, saj celulit nastane tudi zaradi motene limfne cirkulacije. Če ima stranke varice ali krčne žile, se omili tudi ta problem, saj stimuliramo venski pretok.

Capture

Tehnični podatki:
Napajanje: 230 V / 1300 VA
8 programov
Negativni tlak: -60 mbar
Čas terapije med 2 in 60 minut
Ø obroča: 704 mm
Velikost: 225 x 70 x 110 cm (d/š/v)
Teža: 138 kg
Barva: bela/modra ali po želji
CE oznaka
Patentirano
Garancija 1 leto. Brezplačno izobraževanje in servis.

Visoka varnost uporabnika, aparat je enostaven za uporabo, minimalni vložek dela.

VACUSTYLER® z vgrajeno magnetno terapijo
Magnetno polje povečuje količino delnega pritiska O2 v tkivu, zaradi česar se proizvaja več kisika v krvi. Še več zaradi terapije z magnetnim poljem srce deluje močneje in črpa več krvi. Tako se popravi aritmija srca. Izboljša se krvni obtok v celotnem žilnem sistemu, pospeši se pretok krvi. Dihanje postane globlje. Prav tako se izboljša prehranjevanje celic, odpadne snovi se hitreje izločajo. Viskoznost krvi se normalizira. Aktivira in pospeši se celična regeneracija, hrustanec in kosti se ponovno izgradijo. Imunski sistem je pozitivno stimuliran, zmanjšajo se alergijske kožne reakcije. Pulzirajoča magnetna polja imajo protibolečinski učinek, pomirjajo in sproščajo.

Tehnični podatki za magnetni modul:
Velikost: 340 x 840 mm
Moč: 3mT
Frekvenca: 160 Hz
Možna ločena obravnava

VACUSTYLER® z vgrajeno dermionologijo
Po spoznanjih kvantne fizike smo ljudje električna bitja, s pozitivnim nabojem. Za delovanje metabolizma v telesu potrebujemo električno negativni naboj, da dopolni pozitivni naboj. Električno negativni naboj nam zagotavlja kisik. Zato moramo dihati. Ob razdeljevanju energije naš organizem najprej odloči v korist vitalnih organov: srca, vranice, jeter itd. Z leti telo potrebuje več energije kot so jo pljuča zmožna dati. Z metodo dermionologija kožo in telo prepojimo s potrebno energijo v obliki visoko koncentriranih negativnih ionov (02(-)), pri čemer pomaga IVT.

Tehnični podatki:
Količina ion.: ˂ 10l / min. ˃ 6 mio.neg.ion. /cm3

VACUSTYLER® je del Diferincirane Celulitne Terapije (DCT®).Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentarji

komentarjev