Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

VACUFIT® BODY PERFORMER

VACUFIT® BODY PERFORMER

Aparat za konceptualen pristop k zdravemu poslovanju. Naš koncept je odlična osnova za donosno preusmeritev in optimizacijo vašega fitnesa. Različica intermitentne vakuumske terapije z aparatom VACUFIT® je edinstvena na svetu in predstavlja pasivni trening s ključem do uspeha. Terapija se lahko kombinira z drugimi načini treniranja v fitnesu (krožna vadba) ali pa je samostojna profitna enota. Za holistično izkušnjo fitnesa.
Koncept delovanja izhaja iz vesoljske medicine. V 60-ih letih so Nasini strokovnjaki za astronavte v vesolju razvili metodo LBNPD (Lower Body Negative Pressure Device). S pomočjo negativnega tlaka so v vesolju, kjer sila gravitacije ne deluje, ohranili ustrezno količino arterijske krvi v spodnjih ekstremitetah. Tako astronavti niso imeli ortostatičnih težav. Leta 1999 so na Inštitutu za vesoljsko medicino v Nemški vesoljski agenciji (Deutsche Zentrum für Luft- und Raumfahrt) v sodelovanju s podjetjem WEYERGANS HIGH CARE AG razvili intermitentno različico metode LBNPD.
Številne raziskave, ki so jih najprej opravili pri Nasi in nato v Nemški vesoljski agenciji, so pozitivno delovanje dokazale z merjenjem kapilarne dilatacije in kapilarizacije s povečanjem mikro in makro perfuzije v spodnjih ekstremitetah.
Princip delovanja intermitentne vakuumske terapije (IVT) je izmenjavanje negativnega in atmosferskega tlaka.

Capture

Indikacije: regeneracija, preventiva srčnega napada ali kapi, oslabljen krvni pretok, celulit, šibko vezivno tkivo in ohlapna koža, utrujene ali otekle noge, krčne žile

Tehnični podatki:
Napajanje: 230 V / 1300 VA
8 programov
Negativni tlak: -60 mbar
Čas terapije med 2 in 60 minut
Ø obroča: 704 mm
Velikost: 225 x 70 x 128 cm (d/š/v)
Teža: 135 kg
Barva: bela/turkizna
CE oznaka
Patentirano
Garancija 1 leto. Brezplačno izobraževanje in servis.

Visoka varnost uporabnika, nadzorna plošča nad vhodom v tubo za samopostrežbo, minimalni vložek dela.Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentarji

komentarjev