Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

SPM® – Suction Pump Massage

SPM® – Suction Pump Massage

Učinkovit aparat za izvajanje več različnih terapij. S pomočjo vakuuma lahko odstranimo celulit po celem telesu, napnemo kožo in okrepimo vezivno tkivo, omilimo gube na obrazu in učvrstimo prsi. Z aparatom lahko tudi masiramo razbolele predele in izvajamo limfno drenažo.

Z uporabo vakuuma pospešimo krvni obtok na predelu telesa, kjer ga uporabljamo. Na področjih s celulitom maščobne celice prejmejo več krvi in posledično več kisika ter hranilnih snovi. Na ta način se pospeši izgorevanje maščobnih celic, celulit se zmanjša. Obenem se poveča delitev kožnih celic. Na predelu prsi zaradi povečanega pretoka krvi, fibroblasti začnejo proizvajati več kolagena in elastina, ki je odgovoren za napeto kožo. Prav tako se poveča delitev kožnih celic. Uporaba vakuuma na obrazu pa pomeni ponovno rojstvo kože. Poveča se kožna presnova in delitev kožnih celic. Rezultat je pogostokrat viden že po prvi obravnavi: koža postane vidno zdrava in gladka od znotraj navzven
SPM® se uporablja na obrazu, dekolteju, prsih, rokah, trebuhu, zadnjici in nogah, primeren je za vse tipe kože. Na voljo je 5 velikosti delovnih pištol za različne terapije obraza in telesa.

Tehnični podatki:
Napajanje: 230  V / 111 VA
Negativni tlak: 0 do -600 mbar (stalni ali pulzirajoči)
Pulzirajoči tlak: 0,1 do 9,9 sek
Velikost: 430 x 185 x 350 mm (d/v/š)
Barva: modra/svetlo siva
CE oznaka
Garancija 1 leto. Brezplačno izobraževanje in servis.

Aparat omogoča širjenje storitev in ponuja edinstvene negovalne terapije, zato je zelo profitabilen, stroški amortizacije pa se hitro pokrijejo. Z aparatom boste povečali ponudbo in zmogljivost vašega centra.
SPM® je sestavni del Diferincirane Celulitne Terapije (DCT®).Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentarji

komentarjev