Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

SLIDE STYLER®

SLIDE STYLER®

Prvi SLIDE STYLER®, ki je bil izdelan, je bil namenjen ženskam, ki so jim odstranili dojko in so trpele zaradi limfnega edema. Nato so prišle na vrsto noge in potem trebuh.
Posebnost naše mehanske limfne drenaže so zračne komore, ki se v manšetah kot lestvica prekrivajo. To je poseben prilagojen sistem ritmičnega valovanja tlaka. Ti valovi masirajo od spodnjega dela okončine proti limfnim vozlom in istočasno izboljšajo pretok limfne tekočine ter s tem razstrupljanje telesa in izboljšanje kožne slike. V okončinah nastane občutek lahkotnosti. Poleg tega ima SLIDE STYLER® kar 26 izhodov v manšete. Poleg tega je naš aparat edini na svetu, ki lahko začne drenažo pri 20 mbarov.
Z limfno drenažo se razstruplja področja, ki jih je načel celulit, blaži edeme ter otekline na rokah in nogah. Vzpodbuja se delovanje malega črevesa in masira abdominalno steno. Manšete se uporabljajo za roke in noge ter za masažo abdominalne stene. Na voljo so tudi hlače, ki nadomestijo manšete za stopala, noge in boke. Manšete so iz sintetike in pralne, pritrdijo se z ježki.

Tehnični podatki:
Napajanje: 230 V / 100 VA
Tlak: 0 – 120 mbar (digitalno nastavljiv)
Intervali med valovi: 1 – 60 sek
Velikost: 450 x 185 x 350 mm (d/v/š)
Barva: bela
CE oznaka
Patentirano
Garancija 1 leto. Brezplačno izobraževanje in servis.

Obravnava je popolnoma samodejna in zelo učinkovita. Nastavke se da zlahka pritrditi, delovanje je preprosto in varno. Aparat samodejno poišče primeren pritisk. Nadzor med terapijo ni potreben.
Mehanska limfna drenaža je del Diferincirane Celulitne Terapije (DCT®).Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentarji

komentarjev