Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

RONALDO GA IMA DOMA!

RONALDO GA IMA DOMA!

Nogometnemu virtuozu Cristianu Ronaldu je preteklo leto preglavice povzročala poškodba sprednje kolenske vezi. Preizkusil je kar nekaj različnih terapij, ki pa mu žal niso pomagale. Poleg tega je trpel zaradi otrdevanja tibialne mišice, saj je v sezoni odigral mnogo tekem.

V mesecu avgustu je pričel z intermitentno vakuumsko terapijo (IVT) z napravo VACUSPORT®. In bil navdušen nad rezultatom. Fizioterapevtske vaje je izvajal brez bolečin, same težave pa so se občutno omilile. Zato se je meseca oktobra odločil, da si priskrbi VACUSPORT® samo zase. Predvsem ga uporablja za regeneracijo mišičevja po treningih in tekmah.

O Ronaldovi spektakularni vrnitvi na nogometne zelenice so poročali tudi špankski in portugalski mediji. In niso pozabili omeniti vakuumske terapije, ki jo je izvajal s pomočjo VACUSPORT®-a.

http://www.cuatro.com/deportes/Cristiano-Ronaldo-recuperacion-tecnicas-utiliza_2_1855905020.html

http://www.marca.com/2014/09/06/futbol/equipos/real_madrid/1410004781.html?cid=SMBOSO34503&s_kw=Facebook

http://www.ftbpro.com/es/posts/carlos.meneses/1257825/descubre-la-alta-tecnolog%C3%ADa-que-cr7-se-ha-instalado-en-casa-para-ponerse-a-punto?utm_source=facebook.com&utm_medium=shareFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentarji

komentarjev