Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

Poslovna priložnost

 

Postanite del družine Weyergans!

Želite tudi vi delati na obetavnem področju lepote, nege in zdravja ter si zagotoviti varno prihodnost? Nudimo vam zanimiv in perspektiven koncept na našem tržišču.

Koncept HIGH CARE prihaja iz Nemčije iz podjetja WEYERGANS HIGH CARE AG, ki je pred 35-imi leti začelo sodelovati z univerzo v Aachnu. Skupaj z njo raziskuje, razvija in proizvaja kozmetično-farmacevtske aktivne sestavine za obraz in telo.

Podjetje WEYERGANS HIGH CARE AG je zastopano že v več kot 40 državah širom sveta in je lastnik številnih patentov in registriranih blagovnih znamk.

V Sloveniji smo ekskluzivni zastopnik podjetja WEYERGANS HIGH CARE AG in dajalec HIGH CARE koncepta za Slovenijo.

Zakaj izbrati koncept HIGH CARE?

  • HCC (High Care Center) uporablja svojo blagovno znamko Weyergans High Care. To velja tako za kozmetične produkte, kot tudi za aparate in pripomočke.
  • Večina teh aparatov je patentiranih in zaščitenih. Enako velja tudi za večino metod in terapij, ki se v HCC izvajajo.
  • High Care produkte ves čas izpopolnjujejo in razvijajo, kar pomeni, da je HCC stalno v stiku z najnovejšimi dosežki in dognanji na področju kozmetike.
  •  Zaposleni v HCC so deležni neprestane podpore, izpopolnjevanja in treningov, tako na področju stroke, kot tudi na področju vodenja in upravljanja.
  • Oprema in izgled takega centra sta konceptualno določena, obenem pa dopuščata toliko svobode, da ima vsak HCC svoj osebni pečat.
  • HCC uživa teritorialno ekskluzivnost.
  • PR, marketinška strategija in podpora ter prodajni koncept so vnaprej izdelani, posamezni HCC jih le tržijo.

Vse terapije, ki se izvajajo v okviru High Care Centra, temeljijo na najnovejših raziskavah in dosežkih na področju kozmetike in raziskovanja celulita. Naša patentirana Diferencialna Celulitna Terapija (DCT®) daje izjemne rezultate v borbi proti celulitu povsod po svetu. Nenehna raziskovanja podjetja WEYERGANS HIGH CARE AG je zagotovilo za neprestani razvoj vseh njihovih produktov in metod dela.

Ugodnosti je seveda še precej več, našteli smo le nekaj najpomembnejših. Oblike, ki jih franšiza dopušča so različne, od velikega centra do franšiznega kotička v že obstoječem salonu. To pomeni, da je zanimiv za tiste, ki  začenjajo na novo, kakor tudi za tiste, ki si želijo v svojem salonu pozitivnih sprememb, ki sledijo najnovejšim trendom in mislijo na svojo prihodnost.

Slovenija se mora kot  članica EU nenehno prilagajati spremembam na tržišču v okviru EU. Tudi na področju kozmetike in na kozmetičnem tržišču nasploh že prihaja do sprememb, tiste največje pa nas še čakajo. Tistim, ki bodo sledili razvoju, uvajali najnovejše tehnike in metode, širili ponudbo in nenehno izboljševali svoje usluge, se ni bati za svojo prihodnost.

High Care Center je gotovo eden tistih konceptov, ki lahko ponudi vse to in še več! Nosilec slovenske franšize smo podjetje H&BCC d.o.o. in v naslednjih petih letih želimo skupaj z vami v Sloveniji odpreti še 5 HIGH CARE CENTROV!

Proste lokacije so Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Nova gorica, Murska Sobota.

Vložek je minimalen – nakup 1 aparata in uporaba Weyergans High Care kozmetike. Nudili vam bomo potrebno izobraževanje in seznanjanje z novostmi kot tudi reklamni material. Stremimo k enotnemu nastopanju na trgu!

Za podrobnejše informacije, nakup aparatov ali osebno srečanje, nas kontaktirajte:

Email: info@weyergans.si

T: +386 (0) 40 550 451

logo

Komentarji

komentarjev