Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

IZKUŠNJE Z UPORABO NAPRAVE VACUSTYLER® IZ CENTRA VENAVITAL V NEMČIJI

IZKUŠNJE Z UPORABO NAPRAVE VACUSTYLER® IZ CENTRA VENAVITAL V NEMČIJI

Lastne izkušnje med testiranjem naprave v našem centru in uspešnost rezultatov so privedle do nakupa naprave, ki jo ponujamo v našem Centru kot inovacijsko metodo dela zoper celulit in boleznim nog.

Rezultati po 4. tednih obravnav so do sedaj zelo impresivni.

Trije od petih pacientov, ki so prišli na obravnavo zaradi celulita in slabega vezivnega tkiva, so imeli po opravljenih fleboloških testih s strani zdravnika postavljeno diagnozo kronična venska insuficienca. Vseh pet pacientov je opravilo 10 terapij. Po opravljenih 10. terapijah je občutek težkih in bolečih nog pri vseh pacientih izginil, izboljšala se je tudi struktura kože, ki je postala bolj gladka in mehka.

Z raziskavo smo dokazali, da je prišlo z uporabo VACUSTYLER®-ja do odstranitve maščobnega tkiva, zmanjšanja obsega merjenih predelov in večje napetosti vezivnega tkiva. Rezultate smo potrdili z meritvami, in sicer:

 

  • obseg trebuha: 1-2 cm
  • obseg zadnjice: 0,5-3,5 cm
  • obseg bokov: 1-3,5 cm
  • obseg pasu: 1-5 cm

 

Poročamo lahko tudi o zelo pozitivnih rezultatih pri 21-letni pacientki, ki je imela postavljeno diagnozo primarni limfni edem. Po posvetu z njenim zdravnikom se je na pacientki izvajala manualna limfna drenaža s strani fizioterapevta. Pacientka je imela dvakrat tedensko terapijo z VACUSTYLER®-jem, vmes pa je nosila kompresijske nogavice. Pred začetkom terapij je bila pacientka v fazi depresije. Po opravljenih terapijah je prišlo do degeneracija edema, tako v spodnjem kot tudi v zgornjem delu nog, kar je v njenem primeru zelo pozitivno vplivalo na psihično počutje. Po 6. tednih terapij je prišlo tudi do zmanjšanja obsega in sicer obseg trebuha 2 cm, obseg zadnjice 3 cm, obseg bokov 4 cm in obseg pasu 6 cm. Naša pacientka je bila nad doseženimi rezultati zelo navdušena.

Terapije z uporabo VACUSTYLER®-ja lahko uporabljamo tako za kozmetične kot tudi zdravstvene namene, za zdravnike pa predstavlja uporaba VACUSTYLER®-ja dopolnitveno terapijo za paciente z venskimi in limfatičnimi motnjam ter arterijsko okluzijsko boleznijo. Metodo dela z napravo VACUSTYLER® bomo tudi v bodoče svetovali pacientom.Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentarji

komentarjev