Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

DETOX Body Styler

DETOX Body Styler

Novost, ki jo omogočata znanost in tehnologija. Aparat DERMIO CARE® uporablja kisik iz zraka, ki se skozi poseben medicinski filter očisti delcev umazanije, virusov in bakterij. Ionizator razelektri pozitivne ione in s tem se poveča količina negativnih kisikovih ionov. Telo dobi potrebno energijo, izboljšajo se funkcije metabolizma.
Metoda dermionologija za telo je namenjena za nevtralizacijo presežkov kislin v telesu. Cilj metode je vzpostavitev pravilnega razmerja – kisline/baze – v koži s pomočjo ionov. Telesu koristi ne le za preprečevanje acidoze ampak tudi pri preventivi proti artritisu ali osteoporozi in za krepitev vezivnega tkiva ter odstranjevanje celulita. Ker vezivno tkivo očistimo oz. to ni več kislo, lahko pride do sinteze kolagena in elastina. Vreča se napolni z ioniziranim zrakom, negativno nabiti kisikovi ioni prodrejo v tkivo skozi kožo, ki se jo prej namaže s prevodnim gelom ELECTROLYTE GEL. V telesu se negativni ioni srečajo s pozitivnimi, pride do nevtralizacije. Okolje postane bazično, sprosti se voda. Po končani terapiji je telo razstrupljeno in koža lepo gladka in napeta.

Tehnični podatki:
Napajanje: 230 V / 50-60 Hz, 15 VA
Količina ion.: ˂ 10l / min. ˃ 6 mio.neg.ion. /cm3
Velikost: 450 x 350 x 135 mm (d/š/v)
Barva: bela
CE oznaka
Patentirano
Garancija 1 leto. Brezplačno izobraževanje in servis.

Terapija je popolnoma samodejna in zelo učinkovita. Dermionologija za telo je del Diferincirane Celulitne Terapije (DCT®).Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentarji

komentarjev