Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

Dermionologija

Dermionologija

Dermionologija predstavlja razstrupljanje telesa na drugačen način. Telo razstrupimo z negativnimi kisikovimi ioni.

Po spoznanjih kvantne fizike smo ljudje električna bitja. Po naravi smo električno pozitivno nabiti. Negativni kisikovi ioni vstopijo v telo skozi kožo, kjer se spojijo s pozitivno nabitimi ioni v telesu, odvije se kemična reakcija – nevtralizacija.

Rezultat nevtralizacije je nastanek soli in vode, ki se izločita preko limfnega sistema. Obenem pa nevtraliziramo presežek kislin v telesu, zaradi česar se ustvari optimalno kislo/bazično ravnovesje. Razmerje med kislinami in bazami v telesu je zelo pomembno za delovanje vseh presnovnih procesov v telesu. Razstrupljanje telesa poteka tudi skozi stopala, saj ima vsako stopalo več kot dva tisoč por, skozi katere se lahko izločajo toksini. Po koncu terapije so stopala mokra, kar nakazuje na uspešno razstrupitev telesa.

Terapija telesu koristi ne le zaradi preprečevanja acidoze temveč tudi okrepi vezivno tkivo, saj je sinteza kolagena in elastina možna le v razkisanem tkivu. Obenem se izboljša kožna slika, uredi se prebava, deluje tudi preventivno proti artritisu ali osteoporozi. Terapija privede tudi do izgube obsega in zmanjšanja celulita.Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentarji

komentarjev