Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

Celulitna terapija

Celulitna terapija

Diferincirana Celulitna Terapija (DCT®) je patentirana in zaščitena metoda, ki ne poruši hormonskega ravnovesja v telesu in nima vpliva na delovanje vitalnih organov. Sestoji iz štirih stebrov, ki so limfna drenaža, aktivacija maščobnega izgorevanja, učvrščevanje vezivnega tkiva in preventiva pred boleznimi nog. Prav tako stranka doma uporablja kozmetične produkte WEYERGANS HIGH CARE in prehranska dopolnila, ki zagotavljajo še hitrejše doseganje rezultatov in so podpora terapijam v centru.

Z limfno drenažo spodbudimo pretok limfe preko katere se naše telo čisti. Pomembno je, da zaužijemo zadosti tekočine. Limfni sistem nima lastne črpalke tako kot krvni obtok. Aktivira ga mišična `črpalka`, ki ob pogoju, da je vezivno tkivo močno, potiska limfo. Limfni sistem pa spodbujamo tudi mehansko z aparati (VACUSTYLER®, SLIDE STYLER®, SPM®), s povijanjem (BODY WRAPPING) in s kozmetičnimi produkti WEYERGANS HIGH CARE.

Aktivacijo maščobnega izgorevanja prav tako dosežemo s pomočjo aparatov (SPM®, BODYSTAR®), s kozmetičnimi produkti WEYERGANS HIGH CARE in prehranskimi dopolnili. Tako se v maščobnih celicah porabijo odvečne hranilne snovi (celulit), odpadni produkti pa prehajajo v limfo, kjer se izločijo po sečnem traktu.

Temu sledi učvrščevanje vezivnega tkiva. Pri tem uporabljamo aparate (SPM®, VACUSTYLER®) in kozmetične produkte WEYERGANS HIGH CARE. Z učvrščevanjem dosežemo bolj napeto in gladko kožo poleg tega je močno vezivno tkivo pomembno, da limfa teče pravilno in da so odpadni produkti v zadostni meri odstranjeni iz telesa.

Pomarančna koža pa ni samo estetski problem, predstavlja tudi grožnjo zdravju. Posledice so kapilarne mreže, krčne žile, rezultat tega pa težave z nogami (edemi, tromboflebitis, ulkus,…). Diferincirana Celulitna Terapija (DCT®) preprečuje bolezni nog in ohranja zdravje. Venski in limfni obtok pospešujemo z aparati (SLIDE STYLER®, VACUSTYLER®). Motena cirkulacija v nogah vodi v težave med hojo in boleče noge, lahko se razvije arterijska okluzijska bolezen. Za preventivo in pomoč pri odpravljanju težav se uporablja VACUSTYLER®.Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentarji

komentarjev