Navigacija

Polepšajte in pomagajte si na telesu prijazen način s celostno obravnavo vašega telesa na visoki ravni

Body Wrapping

Body Wrapping

Metoda body wrapping oziroma povijanje telesa izhaja iz fizioterapije, natančneje iz terapevtskih obravnav edemov. Na tem področju se body wrapping učinkovito uporablja že desetletja, Weyergans pa je to metodo razvil dalje, uspešno se uporablja za odstranjevanje celulita in je tudi modern način skrbi za telo in zdravje.
Naš način metode body wrapping je patentiran, je kompresijska terapija v kombinaciji z aromaterapijo. Že po prvi terapiji se zmanjša obseg povitega dela telesa, koža postane gladka in bolj napeta.

Pred začetkom povijanja na telo nanesemo prijetno dišečo cimetovo kremo, ki spodbudi maščobno izgorevanje in krvni pretok ter vsebuje cimetovo, ingverjevo in lešnikovo olje ter vitamin E in izvleček bršljana. V primeru alergije na cimet nanesemo na telo kremo za spodbujanje limfnega pretoka, ki vsebuje izvleček arnike, gabeza, bršljana in kamilice ter vitamin E. Pred povijanjem vas oblečemo biorazgradljive hlače iz folije, ki omogočajo boljše povijanje. In to je naša posebnost. S posebno folijo in pravo mero moči v nekaj minutah povijemo telo. Ob termičnem učinku krema stimulira celično izgorevanje, pokurjene maščobe v celicah se izločijo v limfo in dalje iz telesa preko sečil. Body wrapping spodbuja difuzijo in osmozo v telesu. Zaradi kompresije se odprejo limfni kanali, tako odstranimo odpadne produkte iz problematičnih predelov, ki se potem izločijo iz telesa. Obenem razstrupimo telo in odpravimo odvečno vodo iz telesa.

Rezultati pri metodi body wrapping so vidni, otipljivi in merljivi že po prvi terapiji. Poleg tega je koža bolj gladka in napeta, krvni obtok se izboljša.

Body wrapping je primeren za spodnje okončine, še posebej v primeru težkih nog ali ohlapne kože na notranji in zunanji strani stegen kot tudi za predel zadnjice in trebuha. Povijamo lahko tudi prsi in roke, še posebej nadlakti.Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentarji

komentarjev